Marja-suklaagranola
Granola on tosi helppo tehdä kotona. Ohjeessa on käytettä Natty Choco HansZoloa, mutta ChocoManolo käy myös!
NATTYN SUKLAAGRANOLA
5dl (200g) kaurahiutaleita
0,5dl (50g) huoneenlämpöistä Natty HansZolo -suklaapähkinävoita
3rkl kuivattuja marjoja (esim kirsikoita, mustikoita tai karpaloita)
0,5dl (40g) kurpitsansiemeniä
50g tummaa suklaata
2tl siirappia
Valmistus:
1️⃣ Laita uuni lämpeämään 160 asteeseen. Sekoita keskenään kaurahiutaleet, Natty suklaa-pähkinävoi, siirappi ja kurpitsansiemenet.
2️⃣ Levitä tasaisesti leivinpaperin päälle pellille ja paista uunissa 45 minuutin ajan. Kääntele kerran paiston aikana.
3️⃣ Anna granolan jäähtyä kokonaan ja lisää sitten joukkoon kuivatut marjat ja pilkottu tumma suklaa. Säilytä ilmatiiviissä astiassa huoneenlämmössä.
Choco HansZolo rouskuva luomu hasselpähkinävoi suklaalla 333g