Bananjordnötssmörglass

Bananjordnötssmörglass är ett av de enklaste recepten någonsin. Denna enkelhet är utsökt. Otroligt men sant. Jättebra recept!

Glassen är klar att ätas direkt efter beredning. När den förvaras i frysen blir denna glass hård och du måste vänta innan du äter den. Så jag rekommenderar att du förbereder den i rätt mängd så att du kan äta den direkt.

 

Bananjordnötssmörglass:

500 g fryst banan

125 g Natt krispigt jordnötssmör

 

Skala bananen och skär den i mindre bitar. Lägg dem i förvaringslådan och frysen i 6 timmar. När bananerna är helt frysta, krossa dem till en slät krämig massa i en mixer. Tillsätt jordnötssmöret och fortsätt röra i ungefär en minut.

Servera genast med de tillbehör du vill ha.

-17%

Original price was: €6,99.Current price is: €5,99.
17,97 € / KG
Lisää ostoskoriin